1270 студентів Хмельницького національного університету отримали дипломи бакалаврів

Сьогодні в Хмельницькому національному університеті відбувся випуск бакалаврів. Перший заступник голови обласної ради Володимир Гончарук привітав випускників із завершенням навчання у виші.

«Майбутнє творить активна меншість. Це постулат, який був, є і буде,  – звернувся до молоді Володимир Володимирович. –  Я сподіваюсь, що ви станете тією активною меншістю, яка буде творити нове майбутнє сильної, незламної Української держави!».

За час існування університету підготовлено більше 65 тисяч висококваліфікованих фахівців. Серед випускників університету –  державні діячі, керівники різного рівня, відомі науковці, спортсмени та зірки естради.

«Стійкість і рішучість – це дві речі, які зроблять вас успішними в сучасному світі,  – процитував посадовець слова з відомого фільму. – Ви маєте знати і розуміти, чого ви хочете від життя, і мати достатньо  сил і натхнення, щоб кожного дня, кожної години йти вперед до успіху».

Після завершення загальних заходів Володимир Гончарук завітав на один з факультетів університету та поспілкувався з випускниками.

Сьогодні в Хмельницькому національному університеті  отримали дипломи бакалаврів 1270 студентів, більше 100 з них – дипломи з відзнакою. Серед цьогорічних випускників – 19 учасників бойових дій.

Велика вдячність  усім захисникам України за те, що тримають над нами мирне небо та наближають  Перемогу.

 

 

попередня статтяЕтно-майстер-клас з плетіння вінків до Івана-Купала
наступна статтяВічна пам’ять та слава Героям, які загинули за незалежність України!