Відбувся навчальний семінар для помічників-консультантів депутатів обласної ради

«Ефективність роботи помічників-консультантів – запорука якісного виконання депутатами своїх повноважень» – саме це стало темою першого навчального семінару для помічників-консультантів депутатів обласної ради, який організував для них виконавчий апарат облради.

У своєму вітальному слові заступник керівника апарату Тетяна Зеленко наголосила важливості підвищення професійної підготовки помічників-консультантів депутатів обласної ради.

З програмою навчального семінару усіх присутніх ознайомила керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Валентина Поліщук.

Впродовж кількох годин керівники структурних підрозділів виконавчого апарату ділились своїм досвідом та акцентували увагу помічників-консультантів на основні аспекти їхньої діяльності. Також зацікавила слухачів інформація, яку представили доценти Хмельницького університету управління та права Людмила Требик та Оксана Гуменюк.

Так, впродовж навчального семінару розглянули наступні питання:

  • Юридичний статус, права та обов’язки помічників-консультантів депутатів обалсної ради у контексті здійснення депутатами передбачених законодавством повноважень.
  • Використання інтернет-технологій в діяльності депутатів місцевих рад та їхніх команд.
  • Дотримання норм культури ділового спілкування. Запобігання виникненню конфліктних ситуацій.
  • Основні вимоги до оформлення документів та документування депутатської діяльності.
  • Особливості роботи із зверненнями громадян.

 

попередня статтяСьогодні – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні
наступна статтяРобоча нарада у Хмельницькому обласному госпіталі ветеранів війни