Цирковий мюзикл «АЛІСА» – До Міжнародного дня захисту дітей  

У неділю, 2 червня цього року, до Міжнародного дня захисту дітей у приміщенні Хмельницького обласного драматичного театру імені М. Старицького в рамках платформи «SAVE UKRAINIAN CULTURE» відбудеться виступ незалежного театру «EAST FIRE SHOW» з міста Харків з цирковим мюзиклом «АЛІСА».

Театр «EAST FIRE SHOW», незважаючи на складність ситуації у місті продовжують працювати у Харкові, створюючи захоплюючі позитивні проєкти та підтримуючи бойовий дух мешканців Харкову. Проте у зв’язку із постійними обстрілами міста та у зв’язку із попаданням ракети у складську будівлю, театр втратив більшу частину костюмів, реквізиту, декорацій та обладнання.

У рамках платформи «SAVE UKRAINIAN CULTURE», яку курує міжнародний благодійний фонд «Український мистецький ренесанс», учасником якої є Благодійний фонд сприяння розвитку талантів Поділля, було вирішено організувати низку виступів колективу у центральній та західної України, зокрема, у місті Хмельницькому з метою збору коштів на підтримку діяльності театру (касовий збір з концерту буде перерахований на підтримку відновлення матеріально-технічної бази театру).

Театр «EAST FIRE SHOW» це 25 артистів на сцені, розкішні костюми, виняткові декорації те ексклюзивні реквізити, аналогів яким немає в Україні, поєднання магії сенсів, карколомних трюків і мультимедійних технологій, пластики, хореографії та унікальних жанрів сучасного циркового мистецтва. За якістю, виступи театру порівнюють з цирком «Дю Солей».

Початок циркового мюзиклу «АЛІСА» незалежного театру «EAST FIRE SHOW» о 17 годині за адресою: м. Хмельницький, вул. Соборна, 60, Хмельницький  обласний академічний музично-драматичний театр імені М. Старицького.

попередня стаття$100 тисяч від Google: підтримку українських стартапів продовжено
наступна статтяХай буде дитинство щасливим