Хай буде дитинство щасливим

З нагоди Міжнародного  дня  захисту  дітей комунальний заклад освіти обласної ради – Хмельницький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді організував святковий захід під назвою «Хай дитинство буде щасливим».

У залі Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва зібралися дитячі колективи та викладачі мистецьких шкіл зі всієї області.

Хвилиною мовчання присутні вшанували усіх, хто загинув внаслідок російсько-української війни.

Від імені депутатського корпусу обласної ради учасників зібрання привітав перший заступник голови обласної ради Володимир Гончарук.

«Останнім часом багато з нас задаються питанням «Якою буде Україна через 20-30 років, чи це буде країна «рівна-рівним», член Європейського союзу, чи це буде незалежна країна, чи буде боротися з ворогом за свою незалежність… Насправді відповідь очевидна – це залежить від того, як сьогодні ми проявимо себе як нація, як виховаємо наступне покоління українців – чи достатній дамо рівень освіти, патріотизму, любові до землі, батьків, культури, традицій, – зазначив Володимир Володимирович. – Країна-агресор  намагається знищити не лише дорослих, воїнів, які захищають кордони нашої держави. Росіяни намагаються знищити майбутнє України, в тому числі українських дітей, і, на жаль, більше 500 діток вже загинуло у цій війні».

Володимир Гончарук висловив слова подяки присутнім у залі батькам та викладачам за гідне виховання дітей та створення усіх необхідних умов для їхнього розвитку, а дітям подякував за щоденний позитив та дитячий сміх, який вони повсякдень разом зі своїми успіхами дарують оточуючим.

За сумлінне навчання, досягнення високих результатів у всеукраїнських та міжнародних конкурсах і фестивалях, активну життєву позицію, особистий внесок у підвищення престижу Хмельницької області та з нагоди Міжнародного дня захисту дітей Володимир Гончарук вручив дітям Подяки обласної ради та цінні подарунки.

У рамках свята проводився обласний фестиваль-конкурс  оркестрів закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Виконавську майстерність конкурсантів оцінювали викладачі  Хмельницького фахового музичного коледжу ім. В. Заремби, Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії та представники Хмельницького академічного муніципального естрадно-духового оркестру.

Під час заходу директор Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Михайло Маринюк вручив нагороди переможцям та призерам всеукраїнських і міжнародних конкурсів.

попередня статтяЦирковий мюзикл «АЛІСА» – До Міжнародного дня захисту дітей  
наступна статтяУ Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбувся випуск бакалаврів