Центр видачі гуманітарної допомоги продовжує надавати підтримку ВПО

Уже два роки і більше двох місяців функціонує Центр видачі гуманітарної допомоги обласної ради. За цей час надано допомогу на 75 тисяч звернень внутрішньо переміщених осіб, які проживають на Хмельниччині.

Працівники Центру разом з волонтерами намагаються надавати необхідну підтримку відвідувачам та їхнім дітям. Наразі у наявності дорослий та дитячий одяг і взуття, отримані від вітчизняних і закордонних благодійних організацій та місцевих підприємців.

За наявної провізії на гуманітарному штабі облради у Центр видачі також спрямовуються продукти харчування й засоби гігієни.

Вчергове висловлюємо слова вдячності усім небайдужим громадянам, які  приносять у Центр сезонний одяг та взуття, іграшки та речі першої необхідності, які волонтери центру сортують та розподіляють по відділах.

Ми всі усвідомлюємо, що підтримка людей, які знаходяться далеко від рідного дому, є важливим аспектом їхнього самопочуття та адаптації. Сьогодні Центр живе своїм життям: тут можна отримати допомогу, поспілкуватися, обмінятися необхідною інформацією, поділитися різними новинами, подякувати один одному за увагу та самовіддачу.

Нагадуємо, Центр видачі працює у понеділок від 10 до 16 години  та у п’ятницю від 10 до 15 години на базі Хмельницького  обласного академічного музично-драматичного театру імені М. Старицького (м. Хмельницький, вул. Соборна, 60).

Разом – до Перемоги!

 

попередня статтяВіолета Лабазюк взяла участь у дискусії про роль жінки у владі         
наступна статтяСімʼї полонених та зниклих безвісти отримуватимуть сповіщення від Координаційного штабу в Дії