Нові можливості платформи DREAM

Відтепер усю інформацію щодо розподілу субвенції на облаштування укриттів і харчоблоків зібрано в окремому блоці «Фінансові програми». Кожен користувач платформи може подивитися критерії добору, ознайомитися із заявками, списком погоджених проєктів і причинами відмови у фінансуванні.

Окрім розподілу субвенцій, DREAM продовжує бути платформою для залучення донорських коштів. Громади, які не отримали субвенцію на облаштування безпечних освітніх просторів, мають можливість залучити кошти від міжнародних партнерів або донорів, подавши заявку на платформі DREAM. Детальніше, як це зробити, дивіться за покликанням. 

У картці кожного проєкту, що заведено в екосистему DREAM, з’явилася кнопка «Підтримати проєкт зараз». Відтепер потенційний інвестор чи експерт може звернутися до представників громади, що ініціювала проєкт відновлення чи модернізації, з пропозицією про співпрацю через форму зворотного зв’язку.

Додаткові матеріали щодо розроблення проєктно-кошторисної документації, облаштування та фінансування укриттів можна знайти на порталі «Моя Фортеця». Отримати відповіді на запитання щодо безпечних освітніх просторів і розроблення ПКД можете в телеграм-чаті підтримки.

Джерело: МОН

попередня статтяВ комунальних закладах обласної ради представили нових керівників
наступна статтяКонгресові слухання законопроєктних змін для розвитку співробітництва громад