Володимир Гончарук привітав працівників нафтопромислової галузі з професійним днем

З нагоди дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості, яке в нашій державі відзначається у другу неділю вересня, перший заступник голови обласної ради Володимир Гончарук відвідав Хмельницьку філію ТОВ “Газорозподільні мережі України”. Цими днями філія відзначає 31-річчя.

На даний момент Україна має в своєму арсеналі одну з найскладніших і найефективніших газотранспортних трубопровідних систем, що забезпечує доставку природного газу у міста і найвіддаленіші населені пункти. І саме невпинна робота працівників газової служби забезпечує надійну та безперебійну роботу складного технологічного комплексу, що так важливо у сучасних реаліях.

Як підприємство критичної інфраструктури, в період воєнного часу Хмельницька філія ТОВ “Газорозподільні мережі України” з особливою відповідальністю працює в посиленому режимі, адже на часі – належне функціонування енергетичної системи держави, та Хмельниччини зокрема.

Щиро вітаю весь великий колектив з професійним днем. Велика вам усім вдячність, за те що Хмельницька громада та все населення нашої області не відчуває жодних проблем з доставкою та постачанням газу протягом багатьох років, – зазначив у вітальному слові перший заступник голови обласної ради. – Не дивлячись на бажання ворога залишити українців без газу, на велику кількість мобілізованих ваших працівників, які так само мали б стояти поруч тут із нами, але сьогодні виконують обов’язок із захисту української землі, працівники газової служби роблять усе можливе, аби блакитне паливо безперебійно надходило до усіх споживачів. Тому, від імені Хмельницької обласної ради хочу щиро подякувати кожному з вас за сумлінну працю, яку ви щодня робите”.

Володимир Гончарук відповідно до розпорядження голови обласної ради Віолети Лабазюк за високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю в газовому господарстві та активну громадянську позицію вручив Подяки Хмельницької обласної ради та цінні подарунки.

Кожен на своєму місці наближає довгоочікувану Перемогу!

попередня стаття«Донорська платформа»: сучасний та доступний онлайн-ресурс з інформацією для діючих і потенційних донорів в Україні
наступна статтяПрограма UPSHIFT відкриває національний набір для молоді з усієї України