Подяки за спортивні досягнення: Віолета Лабазюк зустрілася зі спортивною молоддю

У рамках відзначення Дня фізичної культури та спорту голова обласної ради Віолета Лабазюк зустрілася з юними вихованцями комунального закладу обласної ради – Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді (директор Анатолій Федосєєв).

Голова обласної ради подякувала спортсменам за приклад, який вони демонструють підростаючому поколінню, тим самим мотивуючи їх займатися здоровим способом життя, досягати спортивних можливостей та успіхів.

«Спорт – це здоров’я! Спорт – це краса! Спорт – це  особливі і незабутні емоції перемоги!  Спорт формує сильних особистостей, які вміють боротися, перемагати і досягати мети, – зазначила Віолета Олександрівна під час спілкування з молоддю. – Усі ваші перемоги  – це не лише захоплення, а й щоденна нелегка наполеглива праця. Займайтеся, здобувайте спортивних висот, прославляйте Україну!».

Голова обласної ради побажала спортсменам міцного здоров’я, нових спортивних успіхів і високих звершень.

Віолета Лабазюк вручила Грамоти обласної ради та нагрудні знаки «За відданість державі» майстрам спорту України з боротьби вільної Костянтину Задоянчуку,  Єлизаветі Хомі та Таїсії Гегі, спортсменці І-го спортивного розряду  з тхеквондо ВТФ Олександрі Шмалій, кандидату у майстри спорту України Ірині Мазур, майстрам спорту України з гімнастики спортивної Віталію Гонтківському, Олександру Любченку та Вірі Хомі, спортсмену І-го спортивного розряду з легкої атлетики Дмитру Довбишу та кандидату у майстри спорту України  з гімнастики спортивної Анастасії Литвиненко.

Відзнаки облради вони отримали за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в Україні, сприяння популяризації здорового способу життя, досягнення високих спортивних результатів, багаторічну плідну діяльність та з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

попередня стаття«Творча Діада»: обласна універсальна наукова бібліотека популяризує творчість сучасних українських письменників
наступна статтяКонкурс до Всесвітнього дня прибирання