Віолета Лабазюк взяла участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України – Палати регіонів

27 вересня цього року відбулося чергове засідання робочого органу Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України – Палати регіонів. До заходу долучилася голова обласної ради Віолета Лабазюк.

Основними завданнями Конгресу є вивчення реалізації на місцевому та регіональному рівнях Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, підготовка пропозицій щодо підвищення ефективності виконання цієї Угоди та запровадження європейських стандартів у сфері місцевого самоврядування.

Під час робочої зустрічі присутні розглянули низку організаційних питань, зокрема кадрових – обрали голову (Максима Козицького, начальника Львівської обласної військової адміністрації) та заступника Палати конгресу.

Наразі основним завдання органу є обʼєднання різних поглядів і підходів до розвитку регіонів, покращення якості послуг, економіки областей, залучення реальних інвестицій, створення нових робочих місць з метою підвищення рівня життя громадян. І як наслідок – зміцнення обороноздатності держави.

попередня статтяОновлено конкурсний відбір наукових проєктів ЗВО 2024: нові можливості для українських дослідників
наступна статтяВідбувся форум «Культура та потенціал особистості»