Фехтувальники з міста-супутника Хмельницької АЕС – переможці  Всеукраїнського турніру

У понеділок, 7 жовтня, відбувся ХХ Всеукраїнський турнір з фехтування на шаблях серед кадетів на честь заслуженого тренера України Михайла Когута. У змаганні взяли участь спортсмени з Києва, Нетішина, Одеси, Черкас, Миколаєва, Вишневого та Олександрії.

Переможцем змагань серед хлопців став вихованець КДЮСШ УСО філії «ВП ХАЕС», а нині представник Київської міської школи вищої спортивної майстерності (КМШВСМ) Дмитро Загребельний, який жодному із суперників в олімпійці не дозволив завдати більше, ніж шість ударів, а у фіналі переміг Юрія Кулешу(15:6).

Долю золотої нагороди серед дівчат визначив один удар. Алексія Пірогова з міста атомників з рахунком 15:14 взяла гору над віцечемпіонкою України серед юніорок нетішинкою Майєю Величко, яка нині виступає за КМШВСМ.

За словами тренера КДЮСШ УСО філії «ВП ХАЕС» Віталія Цисарука, це лише перший старт фехтувальників на кадетському рівні в нинішньому сезоні. Всі троє нетішинців найближчими вихідними представлятимуть Україну на етапі Кубка світу серед кадетів у Будапешті.

Бажаємо успіхів та перемог юним шаблістам на міжнародному рівні!

Джерело: інформаційний центр ВП ХАЕС

попередня статтяВетерани й ветеранки зможуть отримати до 1,5 мільйона гривень на власний бізнес  
наступна статтяВихованцям Ізяславського навчально-реабілітаційного центру передано допомогу