Депутати аналізують питання порядку денного чергової сесії

Сьогодні під головуванням Анатолія Перейми відбулося засідання постійної комісії з питань сільського господарства, продовольства та земельних відносин.

У роботі комісії взяв участь заступник голови обласної ради Валерій Лесков.

Депутати розглянули сім десятків проектів рішень, серед яких основне питання – проект обласного бюджету на 2017 рік. Обранці детально його проаналізували та внесли пропозицію щодо створення тимчасової комісії з розслідування факту  невикористання коштів обласного бюджету у сумі 3 млн. грн, виділених на часткову компенсацію вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання (включаючи приватний сектор) в 2016 році на виконання Програми розвитку агропромислового комплексу Хмельницької області на 2012-2016 роки.

Розглянули члени комісії проект програми соціально-економічного розвитку області на наступний рік, погодили надання кількох спеціальних дозволів на користування надрами підприємствам області, підтримали призначення двох керівників обласної комунальної власності – генерального директора Хмельницького обласного підприємства «Облпаливо» та директора Кам’янець-Подільського багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру.

Більшу половину питань порядку денного складають депутатські запити – майже чотири десятки.

Завтра депутати продовжать роботу у постійних комісіях.

попередня статтяНове отоларингологічне відділення відкрили у Хмельницькому військовому госпіталі
наступна статтяРегіональний фестиваль «Молодіжний формат – 2016»