Обласна влада привітала кращих спортсменів та тренерів з професійним святом

16 вересня з нагоди Дня фізичної культури та спорту України  голова обласної ради Михайло Загородний та голова облдержадміністрації Дмитро Габінет відзначили кращих спортсменів та тренерів Хмельниччини. На центральному майдані Незалежності перед Будинком рад відбулось вручення спортивного інвентаря, сертифікатів та автомобіля керівникам установ галузі спорту області.Усі ці подарунки – необхідне доповнення для зміцнення матеріально-технічної бази спортивної галузі області – було придбано за кошти обласного бюджету в розмірі 1,6 мільйон гривень в рамках реалізації Обласної цільової соціальної програми підтримки і розвитку фізичної культури і спорту на 2018-2021 роки. І сьогодні усе це обладнання, форма були розподілені та вручені керівникам спортивних закладів краю.

Зокрема, Хмельницькому регіональному центру з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» передали спортивну форму та спортивний інвентар, гармату-робот для настільного тенісу; Хмельницькій обласній організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» – спортивну форму; Хмельницькій обласній комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі «Колос» – спортивний інвентар, килим для вільної боротьби вартістю; Хмельницькій дитячо-юнацькій спортивній школі «Динамо» – спортивну форму та спортивний інвентар, манекен для боротьби; Хмельницькій обласній дитячо-юнацькій спортивній школі  –  спортивну форму та спортивний інвентар, гвинтівку, велошоломи, велотуфлі, пояси важкоатлетичні, кросівки. Автомобіль «Renault Logan універсал» та спортивний інвентар для тхеквондо отримала Хмельницька обласна школа вищої спортивної майстерності. Окрім того, виділено  275 тис грн на проведення навчально-тренувальних зборів для підготовки спортсменів до змагань.

Михайло Загородний у своєму вітальному слові наголосив, що завдяки перемогам та досягненням хмельницьких спортсменів про Україну та нашу область відомо у багатьох куточках світу.

“Обласна рада щороку виділяла кошти в рамках реалізаії обласної програми,  аби зацікавити і вмотивувати кращих спортсменів жити, тренуватись та працювати саме у нас в області”, – зазначив очільник краю.

Михайло Васильович побажав спортсменам і надалі високих здобутків та перемог у змаганнях, а тренерам – талановитих і наполегливих вихованців: “В цей святковий день щиро бажаю усім Вам міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України!”

Також традиційно визначних діячів фізкультури і спорту області нагородили Почесними грамотами та подяками обалсної ради та облдержадміністрації. Відзнаки отримають спортсмени, тренери та фахівці спортивної галузі області та ветерани фізичної культури та спорту.

  

 

 

попередня статтяРозпочали роботу постійні депутатські комісії
наступна статтяПрацевлаштування неповнолітніх осіб: коментує Хмельницька обласна служба зайнятості