Вшанували пам’ять борців за незалежність України

З нагоди Дня Незалежності України за участі голови обласної ради Віолети Лабазюк, її заступників Володимира Гончарука та Валентина Соколюка, депутатів обласної ради, представників обласної військової адміністрації, міської ради, військових формувань, правоохоронних структур та чеської делегації відбулося покладання квітів до Стели пам’яті Героїв Небесної Сотні та Героїв неоголошеної російсько-української війни, що на майдані Незалежності обласного центру, пам’ятника Героям Небесної Сотні.

Учасники пам’ятного заходу вшанували пам’ять усіх, хто віддав найдорожче – своє життя у боротьбі за незалежність та свободу Української держави.

“День Незалежності України – величне свято незламного українського народу. Ми вшановуємо світлу пам’ять усіх, хто поклав найцінніше за волю і свободу своєї Батьківщини. Сьогодні ми всі об’єднані спільною молитвою за незламність, незалежність і територіальну цілісність нашої держави. Якнайшвидшої Перемоги нашій вольовій і прекрасній Україні“,- сказала Віолета Лабазюк.

попередня стаття“Духовні обереги єднання”
наступна стаття«Україна-мати»: нова поштова марка – до Дня Незалежності