ВПО у Чорноострівській та Гвардійській громадах отримали допомогу

15 травня у двох громадах Хмельницького району − Чорноострівській та Гвардійській − відбулася передача грошових сертифікатів вимушеним переселенцям.

Голова обласної ради Віолета Лабазюк зустрілася та поспілкувалася з ВПО у Чорноострівській громаді, а заступник керуючого справами виконавчого апарату обласної ради Юрій Марущин − у Гвардійській громаді.

“За два роки повномасштабного вторгнення Хмельницькою обласною радою досягнуто значної кількості домовленостей про співпрацю з різними міжнародними організаціями щодо гуманітарної підтримки Хмельниччини, – сказала Віолета Олександрівна. Вона акцентувала увагу на тій допомозі, яку надали та продовжують надавати партнери зі штату ЮТА (США) – релігійна організація “Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні”: реабілітаційне та медичне обладнання, розхідні медичні матеріали для комунальних закладів охорони здоров’я обласної ради, інші необхідні речі та продукти харчування.

Також Віолета Лабазюк та Юрій Марущин розповіли переселенцям про те, що у Хмельницькому діє Центр видачі гуманітарної допомоги, створений при обласній раді. Кожна особа зі статусом ВПО нашої області може звернутися до Центру та отримати необхідні наявні товари. Працює він у понеділок та п’ятницю з 10.00 до 16.00 на базі Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру імені М. Старицького (м. Хмельницький, вул. Соборна, 60).

Загалом у зазначених двох громадах отримали сертифікати 95 родин переселенців. Сертифікати передано благодійним фондом “Разом до Перемоги. Хмельниччина” за фінансової підтримки релігійної організації “Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні”.

 

попередня стаття15 травня – Міжнародний день сім’ї
наступна статтяСпортсмени Хмельниччини вибороли п’ять медалей на чемпіонаті світу