Освітньо-грантова програма «Траєкторія» для ветеранів та військових: 100 000 грн на розвиток власної справи

Ветерани та члени їхніх сімей мають можливість долучитися до освітньо-грантової програми «Траєкторія» та залучити 100 000 грн на розвиток власної справи.

Мета Програми – надати  підприємцям-початківцям базові знання, практичні поради та фінансову підтримку для започаткування та розвитку власної справи.

За результатами навчання та представлених бізнес-проєктів 50 учасників отримають на конкурсній основі по 100 000 гривень фінансової підтримки на започаткування або розвиток власної справи.

Участь у Програмі можуть взяти:

  • ветерани (особи, що мають статус УБД);
  • військові (особи, що брали участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації);
  • другий з подружжя (офіційний чоловік/дружина ветеранів або військових, в т.ч. загиблих, зниклих безвісти та полонених).

При відборі заявок пріоритет надаватиметься бізнесам, що займаються виробництвом кухонного інвентаря, металу для кухні, текстилю, рушників, одягу, аксесуарів, іграшок, товарів з пластику та швейним підприємствам.

Дедлайн подання заявки – 16 червня 2024 року. 

Навчання проходитиме в онлайн-форматі та міститиме теоретичну та практичну частину.  Під час першого теоретичного етапу учасники відвідають вебінар з розробки бізнес-плану, лекції від ветеранів-підприємців та заняття з психологом. На другому практичному етапі майбутні підприємці складатимуть бізнес-план та отримають індивідуальні консультації від  експертів.

Дізнатися більше про проєкт та подати заявку на участь можна на лендингу Програми за посиланням. 

Освітньо-грантову програму «Траєкторія» ініціювали мережа центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес та мережа мультимаркетів «Аврора». Національний проєкт втілюється за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства у справах ветеранів України і Офісу з розвитку підприємництва та експорту, за сприяння UNDP в Україні у межах «Проєкту підтримки Дія», що фінансується Урядом Швеції, та Українського ветеранського фонду Мінветеранів.

 

Джерело: Мінветеранів

попередня статтяВідбулися Буковинські медичні ралі-2024
наступна статтяШість Центрів життєстійкості функціонують у громадах області