Бакота – місце реабілітації військових

Неймовірна Бакота не лише манить своїми прекрасними краєвидами та є місцем сили, а допомагає військовим та ветеранам знаходити шлях до відновлення.

Мистецький простір Бакота Хаб, що у Староушицькій селищній територіальній громаді, організовує на Бакоті для ветеранів та військових реабілітаційний табір.

Днями успішно завершено чергову п’ятиденну реабілітацію, протягом якої ветерани та військові насолоджувалися природою, займались артом, відвідували цікаві місця і просто відпочивали.

Бакота – це місце, де можна знайти внутрішній спокій та гармонію. Програма включає в себе прогулянки та екскурсії по лісах Подільських Товтр та схилах Дністровського каньйону, культурне та гастрономічне дослідження регіону, арт-терапію, плавання по Дністру на сапах і не тільки.

Якщо ви військовий або ветеран/ка і хочете спробувати – Мистецький простір Бакота Хаб запрошує подаватись на наступний табір, який відбудеться з 24-го по 28-ме червня ц.р.

Подати заявку на участь: https://forms.gle/Gafz6fxJhZf2NRyT7

Якщо не маєте можливості взяти участь – не забудьте передати інформацію своїм друзям, близьким або побратимам.

Проєкт реалізується ГО Територія / NGO Territory в рамках програми «ULEAD з Європою / ULEAD with Europe». Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «ULEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Данією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, стійкому та підзвітному багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.

За інформацією Староушицької селищної

територіальної громади

попередня статтяКурган в Маліївцях манить майбутніх археологів
наступна статтяСпортсмени з Нетішина – призери чемпіонату України з пляжного самбо