Віолета Лабазюк: «На новорічні свята діти обов’язково повинні знайти подарунок своєї мрії»

Наближається цикл зимових свят – найдовгоочікуваніша пора для кожного з нас. Особливо новорічно-різдвяних святкувань очікує малеча, яка чекає на подарунки та вірить у зимові дива.

Аби подарувати дітлахам незабутнє свято, голова* обласної ради, координаторка жіночого руху «За майбутнє Хмельниччини» Віолета Лабазюк завітала до Наркевицького дошкільного навчального закладу Наркевицької селищної територіальної громади.

У закладі навчається 74 дитини з сіл Наркевичі,  Юхимівці, Сергіївка, Баглаї та Трительники віком від 2,5 до 6 років.

«День Святого Миколая розпочинає цикл новорічно-різдвяних свят. Це той момент, коли і діти, і дорослі вірять у дива, у казку, ми поринаємо у святкові клопоти, прикрашаємо оселі, вибираємо подарунки. Діти з нетерпінням очікують на прихід святого Миколая, щоб зазирнути під подушку, під ялинку і обов’язково знайти подарунок своєї мрії», –  наголосила Віолета Олександрівна, спілкуючись з педагогічним колективом закладу.

Віолета Лабазюк презентувала діткам солодощі, а для потреб закладу – принтер та канцелярські набори.

Вихованці дошкільного навчального закладу веселими танцями, різдвяними піснями та віршами подякували гостям за святкові подарунки.

* повноваження призупинено відповідно до розпорядження від 14.12.2020 № 66/2020-к «Про призупинення виконання обов’язків голови Хмельницької обласної ради» 

 

попередня статтяНа базі Хмельницької обласної лікарні запрацював «Інсультний центр та реабілітації»
наступна статтяВіолета Лабазюк: «Щирі посмішки та вогники в очах дітей – це те, заради чого варто працювати»