Архівістів Хмельниччини привітали з професійним святом

24 грудня в Україні відзначається День працівників архівних установ.

Напередодні цього дня відбулося урочисте зібрання, де представники обласної та міської влади подякували архівним працівникам за дбайливе збереження культурних цінностей і документальної пам’яті українського народу.

Від імені голови обласної ради Віолети Лабазюк та усього депутатського корпусу ради працівників архівних установ привітала заступник керівника виконавчого апарату обласної ради Тетяна Зеленко.

«Архівісти дотичні до збереження Національного архівного фонду України, вони зв’язують своєю діяльністю різні історичні епохи. Висловлюю слова щирої вдячності за вашу копітку і благородну працю в сфері комплектування, забезпечення збереження і використання архівних документів. Переконана, що професіоналізм архівістів, усвідомлення високої відповідальності перед минулим, сьогоденням і майбуттям будуть й надалі запорукою  примноження культурних цінностей українського народу”, – наголосила посадовець.

За сумлінне виконання службових обов´язків, активну громадянську позицію в умовах війни, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток архівної справи, збереження історико-культурної спадщини Хмельниччини, популяризацію архівних документів та з нагоди Дня працівників архівних установ Тетяна Зеленко нагородила Подяками Хмельницької обласної ради кращих працівників даної галузі.

У свою чергу, керівництво Державного архіву області нагородило Грамотою працівників виконавчого апарату обласної ради за вагомий внесок в організацію діловодства та архівної справи, сумлінне виконання службових обов´язків і досягнуті результати у ході огляду-конкурсу на краще забезпечення збереженості документів Національного архівного фонду та стану діловодства в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Патріотичного настрою учасникам урочистостей додали виступи академічного ансамблю обласної філармонії «Козаки Поділля».

попередня статтяВиступ голови обласної ради Віолети Лабазюк на зустрічі з представниками Швейцарсько-українського проєкту «Згуртованість та регіональний розвиток України» UCORD
наступна статтяЕнергетики – наші воїни світла та промінь надії у ці темні часи