Переселенці з Донеччини отримали сертифікати на закупівлю у торговельній мережі

У Центрі видачі гуманітарної допомоги Хмельницької обласної ради, який функціонує на базі обласного академічного музично-драматичного театру імені М. Старицького, за сприяння Віолети Лабазюк було видано близько 150 грошових сертифікатів переселенцям з Донеччини, які проживають наразі у регіоні, для сплати за товар в одній у мережі магазинів номіналом по 500 гривень.

Зокрема отримати сертифікати мали змогу люди з інвалідністю та багатодітні родини з  хмельницького консультаційно-гуманітарного центру «Донеччина хаб». Тиждень тому було вручено більше пів тисячі аналогічних сертифікатів для ВПО з Маріуполя.

За 10 місяців повномасштабної війни в країні Хмельниччина стала прихистком для більш ніж 380 тисяч вимушено переміщених осіб. Розуміючі величезну відповідальність за забезпечення цих людей усім необхідним, голова обласної ради Віолета Лабюзюк з перших днів налагодила активну співпрацю з іноземними партнерами. Зокрема, допомогу вдалось залучити під час робочої поїздки Віолети Олександрівни до штату Юта (США). За підсумками цього візиту було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Хмельницькою обласною радою і релігійною організацією “Релігійне Управління Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні” на підставі якого передано 1000 сертифікатів для підтримки та допомоги переселенцям.

попередня статтяРинок праці в умовах війни: тенденції та перспективи
наступна стаття«Календар знаменних і пам’ятних дат Хмельниччини на 2023 рік» презентовано в обласній універсальній науковій бібліотеці