Прапор України – символ державності та єдності нації

Дев’ятнадцятий рік поспіль ми відзначаємо державне свято України, присвячене вшануванню одного з її державних символів – Прапора України, синьо-жовтого стяга, який освячує наше життя, нашу боротьбу і нашу непереборну жагу до перемоги.

Сьогодні за участі голови обласної ради Віолети Лабазюк, першого заступника голови обласної ради Володимира Гончарука, заступника голови обласної ради Валентина Соколюка, представників обласної військової адміністрації, Хмельницької міської ради, правоохоронних відомств та громадськості відбулася церемонія підняття Державного Прапора найбільшого прапора Хмельниччини на території Дендрологічного парку «Поділля», що в обласному центрі.

«Наш прапор  символізує мужність та непоборність великого славетного українського народу, незламної Української держави. Наші захисники і захисниці виборюючи на передовій територіальну цілісність України, встановлюють на звільнених територіях синьо-жовтий стяг. Ми, кожен на своєму рівні, робимо особистий внесок у наближення Перемоги і віримо, що зовсім скоро на усіх звільнених від окупанта територіях замайорить синьо-жовтий символ нашої держави», – зазначила Віолета Лабазюк.

В усьому світі синьо-жовтий колір українського стяга уособлює сміливість, незалежність, демократичні цінності й найкращі чесноти, властиві мужньому, вольовому та незламному українському народові. І, звичайно, ж це колір нашої Перемоги, яку впевнено наближають наші Збройні сили України, усі українці на фронті та в тилу.

Перемога неодмінно буде за Україною!

З Днем Державного Прапора!

попередня статтяПрапор України: відображення історії у книгах
наступна статтяєРобота: гранти для ветеранів