ТОВ «Тін Імпекс»: 25-річний досвід металургійного виробництва

З нагоди 25-ї річниці з часу заснування хмельницького металургійного переробного підприємства «Тін Імпекс» перший заступник голови обласної ради Володимир Гончарук завітав на урочистості.

На сьогодні товариство з обмеженою відповідальністю «Тін Імпекс» – це понад 500 тон на місяць високоякісних сплавів та більше 10 тон відмінної ливарної продукції, це рівень бездоганної якості та багатий досвід зовнішньоекономічної діяльності. Підприємство є найбільшим у Західній Україні, що спеціалізується на переробці брухту кольорових металів з подальшим виробництвом алюмінієвих сплавів європейського зразка, та постійно посідає перші сходинки у Загальноукраїнському рейтингу спеціалізованих металургійних виробництв. На сьогодні товариство має 25-річний досвід експорту продукції у країни Європи та Азії.

Генеральним директором підприємства «Тін Імпекс» є Аліна Скоморохова – зразок сучасного та високопрофесійного керівника.

Яскравим свідченням визнання досягнень ТОВ «Тін Імпекс» є нагородження численними дипломами уряду, а у 2005 році продукція підприємства здобула високу відзнаку «Вища проба» за виробництво високоякісних конкурентоспроможних алюмінієвих сплавів у злитках.

ТОВ «Тін Імпекс» є сумлінним платником податків та соціально відповідальним. З перших днів повномасштабної війни російської федерації проти України підприємство надало допомоги Збройним силам України на суму понад 18 мільйонів гривень, 14 працівників товариства наразі захищають рідну землю.

«Хмельниччині честь мати таке потужне підприємство як «Тін Імпекс». Це не лише компанія-виробник, а й трудовий колектив та компанія-благодійник, які роблять свій особистий внесок у розвиток обласного центру, допомагають Збройним силам України. І це є безцінним, бо війну можна виграти лише разом, як єдиний механізм, чинячи опір агресору, – сказав Володимир Володимирович, вітаючи колектив металургійного підприємства з ювілеєм. – Фінансові потоки підприємства – це не тільки сплата податків до бюджету, це заробітна плата безпосередньо працівникам, які запускають й інші сектори економіки міста».

За сумлінну працю, високі виробничі досягнення, вагомий особистий внесок у розвиток металургійної промисловості, активну громадянську позицію в умовах воєнного стану та з нагоди 25-ї річниці з часу заснування ТОВ «Тін Імпекс» працівників  підприємства відзначено Подяками обласної ради.

Довідка.

Підприємство «Тін Імпекс» було засновано ще у 1998 році як 100-відсоткове інвестиційне дочірнє підприємство однойменної компанії німецьких інвесторів.

З метою підвищення контролю за якістю продукції, що виробляється, на всіх етапах переробки, були придбані дві сучасні німецькі лабораторії фірми «SPECTRO AnalyticalInstruments». Продукція підприємства «Тін Імпекс» вже у той час одна з перших в Україні, яка була сертифікована на найвищому міжнародному рівні, а саме, у 1998 році, отримала міжнародний сертифікат якості TUF (у Німеччині), а у 1999 році підприємство було сертифіковано у системі ISO.

У 2011 році було закінчено будівництво та введено в експлуатацію новий виробничий цех, що дало можливість збільшити виробничі потужності та збільшити кількість робочих місць більше, ніж на 20%. Розпочався новий виток розвитку спеціалізованого металургійного підприємства з переробки брухту алюмінію з подальшим виготовленням сплавів євростандарту.

З 2018 року ТОВ «Тін Імпекс» налагодило роботу цеху лиття по газифікованих моделях, що дало змогу виготовляти різні деталі, вагою від
50 г до 100 кг. Дана технологія гарантує стабільну високу точність геометричних розмірів виробів.

попередня статтяСпеціальні майнові права тепер можна зареєструвати онлайн
наступна статтяОлімпійські надії Хмельниччини та України