Миколу Романіва обрано переможцем конкурсу на посаду директора КНП «Хмельницька обласна стоматологічна поліклініка»

27 листопада за участю першого заступника голови обласної ради Неоніли Андрійчук відбулися друге та третє засідання конкурсної комісії з визначення кандидата на посаду директора КНП «Хмельницька обласна стоматологічна поліклініка».

Члени комісій опрацювали подані двома кандидатами документи та допустили до участі у конкурсі лише одного претендента – Миколу Романіва. У другого претендента, Віктора Коляска, відсутня спеціалізація «Організація і управління охороною здоров’я».

Отож, члени комісії провели співбесіду з  претендентом на посаду, заслухали його проект плану розвитку даного комунального закладу обласної ради на середньострокову перспективу.

За результатами голосування членів комісії переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади директора КНП «Хмельницька обласна стоматологічна поліклініка» обрано Миколу Романіва.  Його кандидатуру буде надано голові обласної ради для подальшого затвердження на сесії обласної ради.

Пленарне засідання чергової двадцять дев’ятої сесії обласної ради відбудеться 20 грудня 2019 року.

ПРОТОКОЛ № 2 засідання конкурсної комісії для визначення кандидата на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Хмельницька обласна стоматологічна поліклініка»

ПРОТОКОЛ № 3 засідання конкурсної комісії для визначення кандидата на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Хмельницька обласна стоматологічна поліклініка»

Онлайн трансляція конкурсної комісії для визначення кандидата на посаду директора КНП «Хмельницька обласна стоматологічна поліклініка»

попередня статтяВідбулось засідання міжвідомчої робочої групи
наступна статтяПокращували свій досвід керівники гуртків авіамоделювання