Відбулося спільне засідання двох постійних комісій обласної ради

7 вересня відбулося спільне засідання двох постійних комісій обласної ради: комісії з питань управління комунальною власністю та приватизації та комісії з питань бюджету та фінансів. У засіданні взяв участь перший заступник голови обласної ради Володимир Гончарук та керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Олена Лещишина. Згодом до обговорення долучився перший заступник начальника обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.

Депутатами розглянуто питання фінансово-господарської діяльності обласної фірми “Кіновідеопрокат” та можливі варіанти подальшого її  функціонування. Також у контексті цього питання обговорено перспективи утримання об’єкта комунальної власності і об’єкта культурної спадщини “Пожежне депо”, що закріплені за комунальним підприємством.

Крім того, відповідно до порядку денного засідання, депутатами обговорено питання щодо   отримання у комунальну власність обласної ради нерухомого майна у місті Хмельницький, що використовується КНП «Хмельницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

попередня статтяНа Хмельниччині офіційно відкрито новий завод
наступна стаття«Синдром відкладеного життя»