До 2 травня у Музеї пропаганди в Шепетівці триває виставка плакатів Нікіти Тітова “ШЛЯХ СВОБОДИ”. Вона присвячена українським реаліям від початку Революції Гідності та війни на сході України. Серед них – роботи про Майдан, ключові події війни на Донбасі: Іловайськ, битва за аеропорт, режим тиші, життя на лінії зіткнення.

Особливістю творчості Тітова є лаконізм і глибокий сенс, захований у кожному плакаті. Образи волонтера, добровольця, розвідника, патріота передають суть трансформації, що відбулася з українським суспільством. Талант митця ретранслює нам самих себе, і нас – світові. Тут – фронтова тиша і відродження української нації – патріоти та воїни – її кров.
“Наша країна і наша свобода тримаються на нашій армії, наших добровольцях, наших волонтерах, на людях у яких вона в серці. Занадто багато випробувань, занадто складний час. Війна, вірус, криза, але залишається віра, що все можна перемогти, хай так і буде”, – пояснює Нікіта Тітов.
Нікіта Тітов – відомий український художник, ілюстратор, плакатист. Народився у 1973 році у місті Їхві, Естонія. Художню освіту здобув у Харкові. Працює в Харківському Літературному музеї.
ЕКСПОЗИЦІЯ ДІЄ: з 18 березня до 02 травня, щодня без вихідних, з 9:00 до 17:00
МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Музей пропаганди, вулиця Островського, 2, м. Шепетівка, Хмельницька область
Організатори: Національний музей Революції Гідності • Maidan Museum, Український інститут національної пам’яті, Центр Досліджень Визвольного Руху, Музей пропаганди, Департамент інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької ОДА, Хмельницька обласна рада.
попередня статтяДо уваги зацікавлених осіб!
наступна статтяВіолета Лабазюк відзначила кращих працівників житлово-комунальної сфери