Вшанували пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України

Щодня росія вчиняє проти народу України страшні воєнні злочини. Тисячі випущених по цивільним житловим будинкам ракет забрало та продовжує забирати життя ні в чому невинних людей.

За більш ніж рік війни окупанти вбили близько 500 маленьких дітей, забравши право на щасливе дитинство, можливість жити та будувати своє майбутнє. За офіційними даними правоохоронних органів України, на сьогодні 998 дітей отримали поранення, 389 зникли безвісти, 19 505 примусово депортовані на територію держави-агресора.

Сьогодні Україна вшановує пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

У рамках проведення акції вшанування загиблих дітей заступник голови обласної ради Валентин Соколюк спільно з представниками обласної та міської влади, керівництвом силових структур та представниками громадськості Хмельницького поклали квіти до пам’ятного знаку «Ангел скорботи».

Вічна пам’ять всім маленьким янголам, які стали жертвами російського терору! Не забудемо! Не пробачимо! Вони назавжди залишаться у нашій пам’яті! Слова співчуття рідним та близьким, які втратили своїх дітей! Це невимовна втрата для всієї України!

попередня стаття4 червня – День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України
наступна статтяЯк відбувається зарахування дітей до шкіл після повернення в Україну