Переселенці у трьох громадах отримали грошові сертифікати

Сьогодні за дорученням голови обласної ради Віолети Лабазюк заступник керуючого справами виконавчого апарату обласної ради Юрій Марущин відвідав Антонінську, Щиборівську та Заслучненську громади.

Юрій Віталійович зустрівся та поспілкувався з внутрішньо переміщеними особами у згаданих громадах. В ході зустрічей було передано 237 сім’ям грошові сертифікати номіналом 500 гривень для придбання необхідних продуктів  в одній із торгових мереж, в рамках гуманітарної акції напередодні Великодня спільно з благодійним фондом “Разом до Перемоги. Хмельниччина” та завдяки благодійним пожервам американського партнера Хмельницької обласної ради − релігійної організації “Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні”(штат Юта, США).

Усього напередодні Великодня внутрішньо переміщеним особам, які отримали прихисток на території нашої області, передано грошових сертифікатів на суму один мільйон гривень.

Варто зазначити, що згадана релігійна організація є партнером Хмельницької обласної ради ще з 2022 року за підсумками робочого візиту Віолети Лабазюк до Сполучених Штатів. З тих пір американські партнери надають постійну гуманітарну допомогу та підтримку Хмельниччині.

попередня статтяУ Хмельницькому покажуть вистави Херсонського академічного театру ляльок
наступна статтяВічна пам’ять та слава Героям, які загинули за незалежність України!