23 травня – презентація посібника про новації Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування»

23 травня травня розпочнеться презентація посібника «Новації Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» від 2 травня 2023 року: коментарі та порівняльний аналіз».

Видання допоможе експертам і усім зацікавленим особам ґрунтовніше підготуватися до реалізації Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування». Додамо, що Закон визначає нові організаційно-правові засади служби в ОМС та сприяє гармонізації національного законодавства із вимогами Європейської хартії місцевого самоврядування та стандартами ЄС.

Посібник підготовлений Радою Європи в рамках Програми «Посилення доброго демократичного врядування і cтійкості в Україні» у співпраці з Асоціацією міст України (АМУ) та у координації з Національним агентством України з питань державної служби (НАДС).

Для участі у заході прохання заповнити Google форму ТУТ.

Зареєстровані учасники отримають лінк на підключення до платформи Zoom і матимуть змогу долучитись до обговорення.

До участі запрошуються представники і представниці ОМС та галузевих асоціацій, провайдерів навчальних послуг, міжнародних проєктів та програм, експертного середовища. Початок об 11.00.

Захід організовується НАДС,  Програмою Ради Європи «Посилення доброго демократичного врядування і cтійкості в Україні» у партнерстві з АМУ.

Пряма трансляція заходу на ресурсах Програми Ради ЄвропиНАДСАМУ та порталу «Децентралізація».

Джерело: Сайт «Децентралізація»

попередня стаття19 травня – День пам’яті жертв політичних репресій
наступна статтяДень Музеїв у Малієвецькому обласному історико-культурному музеї відзначили за допомогою «машини часу»