Проєкти рішень чергової 20 сесії

 з/п Назва питання
1. Про зняття з розгляду депутатських запитів.
2. Про продовження терміну розгляду депутатських запитів.
Про нові депутатські запити.
3. Про призначення Побережного Анатолія Івановича на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Хмельницький обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики» Хмельницької обласної ради.
4. Про затвердження розпоряджень голови обласної ради.
5. Про внесення змін до видів економічної діяльності комунального некомерційного підприємства «Хмельницький обласний протипухлинний центр» Хмельницької обласної ради.
6. Про внесення змін до рішення обласної ради від 21 березня 2019 року   № 25-25/2019 «Про надання згоди на безоплатну передачу об’єктів із державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Хмельницької області в особі Хмельницької обласної ради».
7. Про безоплатну передачу індивідуально визначеного майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Хмельницької області у комунальну  власність Хмельницької міської ради.
8. Про надання дозволу на списання матеріальних цінностей з балансу підприємств, закладів та організацій – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Хмельницької області.
9. Про утворення наглядової ради у комунальному некомерційному підприємстві «Хмельницький обласний спеціалізований будинок дитини».
10. Про утворення наглядової ради у комунальному некомерційному підприємстві «Хмельницький обласний госпіталь ветеранів війни» Хмельницької обласної ради.
11. Про утворення наглядової ради у комунальному некомерційному підприємстві «Хмельницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Хмельницької обласної ради.
12. Про утворення наглядової ради у комунальному некомерційному підприємстві «Хмельницький обласний медичний центр психічного здоров’я».
13. Про утворення наглядової ради у комунальному некомерційному підприємстві «Хмельницький обласний фтизіопульмонологічний медичний центр» Хмельницької обласної ради.
14. Про утворення наглядової ради у Обласній базі спеціального медичного постачання.
15. Про утворення наглядової ради у комунальному некомерційному підприємстві «Хмельницька обласна дитяча лікарня» Хмельницької обласної ради.
16. Про утворення наглядової ради у комунальному закладі охорони здоров’я «Хмельницький обласний центр медико-соціальної експертизи».
17. Про утворення наглядової ради у комунальному некомерційному підприємстві «Хмельницька обласна лікарня» Хмельницької обласної ради.
18. Про утворення наглядової ради у комунальному некомерційному підприємстві «Хмельницький обласний патологоанатомічний центр».
19. Про утворення наглядової ради у Комунальному некомерційному підприємстві «Хмельницький обласний заклад з надання психіатричної допомоги» Хмельницької обласної ради.
20. Про утворення наглядової ради у комунальному некомерційному підприємстві «Хмельницький обласний протипухлинний центр» Хмельницької обласної ради.
21. Про утворення наглядової ради у комунальному некомерційному підприємстві «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» Хмельницької обласної ради.
22. Про утворення наглядової ради у комунальному некомерційному підприємстві «Хмельницький обласний центр служби крові».
23. Про утворення наглядової ради у комунальному некомерційному підприємстві «Хмельницька обласна стоматологічна поліклініка».
24. Про безоплатну передачу майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Хмельницької області у державну власність в особі Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області
25. Про внесення змін до Положення про проведення обласного конкурсу науково-дослідних робіт.
26. Про звільнення батьків від плати за утримання учнів у пансіонах ліцеїв, які фінансуються за рахунок коштів обласного бюджету, на 2024/2025 навчальний рік.
27. Про клопотання перед Верховною Радою України про присудження ____________щорічної Премії Верховної Ради України педагогічним працівникам закладів дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти.
28. Про внесення змін до положення про порядок та умови надання обласною радою разової грошової допомоги.
29. Про внесення змін до рішення обласної ради від 14 грудня 2020 року № 12-1/2020 «Про утворення постійних комісій Хмельницької обласної ради, обрання їх голів»
30. Про звернення депутатів Хмельницької обласної ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості підвищення акцизів на пальне.
31. Про звернення депутатів Хмельницької обласної ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо вирішення питань захисту енергетичної інфраструктури.