«Краса Бузького гарду»: обласний художній музей запрошує на відкриття благодійної пам’ятної фотовиставки

Хмельницький обласний художній музей запрошує 30 травня на відкриття благодійної пам’ятної фотовиставки добровольця Дениса Кривого (1988-2023) «Краса Бузького гарду», де будуть представлені 120 унікальних фотографій Національного природничого заповідника, що відбудеться в Хмельницькому обласному художньому музеї.

Світлини Дениса Кривого публікувалися в журналі National Geographiс (засновано 1888 року в США, офіційне видання Національного географічного товариства США). Він отримав блакитну стрічку FIAP від найпрестижнішого європейського конкурсу фотохудожників, був фіналістом багатьох міжнародних фестивалів, потрапив в ТОР 100 кращих фотографів світу.

Доброволець Денис Кривий загинув 11 травня 2023 року у Бахмуті, коли намагався врятувати пораненого побратима. Кураторка виставки – Галина Волкова, вдова полеглого Героя, мати двох маленьких донечок, буде присутня на події.

Звертаємо вашу увагу, що виставка є благодійною – фототвори та сувенірну продукцію можна бути придбати впродовж дії виставки, чим долучитися до підтримки ЗСУ: всі виручені кошти спрямовуються на підтримку підрозділу, в якому він служив.

Будемо щиро вдячні, якщо у вас буде нагода долучитись до відкриття цієї важливої виставки, яка сприяє зміцненню патріотизму мешканців громади та вшануванню пам’яті Героя, який віддав своє життя за нашу свободу і державність.

Початок заходу о 17 годині за адресою: вул.Проскурівська, 47.

Джерело: ХОХМ

попередня статтяСьогодні – Всеукраїнський День краєзнавства
наступна статтяПідтримка дітей з особливими потребами є важливою