«Хто ти, майбутній олімпієць?»: відбулося відкриття літніх сільських спортивних ігор області

Сьогодні, 7 червня, у Кам’янці-Подільському відбулося урочисте відкриття літніх сільських спортивних ігор області серед сільських школярів та учнів ДЮСШ «Колос» під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?», які проходитимуть протягом трьох днів.

Організатор змагань – обласна організація Все­укра­їн­сько­го фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

На центральному стадіоні імені Г.А.Тонкочеєва зібралися команди з Кам´янець-Подільського, Хмельницького та Шепетівського районів, які братимуть участь у змаганнях з футболу, волейболу, легкої атлетики, важкої атлетики та настільного тенісу.

Від імені керівництва обласної ради та всього депутатського корпусу молодих спортсменів, тренерів та організаторів змагань привітав заступник голови обласної ради Валентин Соколюк.

«Ці змагання проходять у надзвичайно складний для України час. Наша країна вже 835-й день веде важку боротьбу проти російських загарбників. Ми захищаємо свою свободу і демократію, захищаємо життя, наші цінності та ідеали, зокрема й наші спортивні здобутки, гармонію і всебічний розвиток людини, – зазначив Валентин Іванович. – Перед початком таких важливих для вас змагань хочу побажати всім витримки та натхнення, віри в себе та власні сили, підтримки рідних та тренерів! Впевнений, що ви гідно продемонструєте свої спортивні здібності на спортивних аренах, збагативши спортивну славу Хмельниччини. Нехай вас надихає приклад наших мужніх захисників, а перемоги будуть внеском в утвердження нашої сили та мужності!».

Зі словами привітань до школярів також звернулися заступник голови Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Юрій Завальнюк і голова Хмельницької обласної організації «Колос» Володимир Повх.

За результатами змагань переможці будуть нагороджені дипломами, медалями та кубками.

попередня статтяЯк отримати кошти на путівку до дитячого табору через єОздоровлення
наступна статтяГранти – важливий інструмент підтримки економічного розвитку