Оголошено Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді

Активну, креативну, амбітну молодь, яка цікавиться питаннями функціонування державного управління, має ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах, а в майбутньому – планує стати публічними службовцями, – запрошують до участі у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт серед молоді.

Конкурс проводиться Національним агентством України з питань державної служби (НАДС), Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу за сприянням та підтримки UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні, Фонду Ганса Зайделя в Україні (Hanns Seidel Stiftung Ukraine), Швейцарсько-український проєкт DECIDE, Проекту ЄС «Підтримка комплексної реформи державного управління в Україні» (EU 4 PAR), Програми розвитку ООН в Україні (UNDP Ukraine / ПРООН в Україні), Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ Ukraine) та Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Спілка молодих державних службовців України».

Конкурсні роботи приймаються у номінаціях:

  • рівні права і можливості жінок і чоловіків;
  • політична освіта та політична культура;
  • відбудова та відновлення системи освіти в умовах воєнного стану;
  • публічна служба моєї мрії;
  • відновлення України на цінностях прав людини;
  • інструменти ефективності в державних установах;
  • молодь у системі публічного управління: новітні підходи та перспективи.

Для участі у Конкурсі необхідно до 30 вересня 2024 року подати заявку, оформлену за встановленим зразком, та конкурсну роботу на електронну адресу: konkurs@center.gov.ua.

Детальнішу інформацію можна знайти на офіційному вебсайті Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді (http://vseukrainskyi-konkurs2020.mozello.com).

Джерело: Вища школа публічного управління

попередня стаття28 червня – День Конституції України
наступна статтяДержавна підтримка для аграріїв: розпочато прийом заявок на спеціальні бюджетні дотації на утримання свійських тварин