З проєктом UCORD підписано угоду на отримання гранту до 2026 року

Агенція регіонального розвитку Хмельницької області підписала угоду на отримання гранту зі швейцарсько-українським проєктом «Згуртованість та регіональний розвиток України», UCORD.  

Протягом 2024-2026 років Агенція за підтримки засновників, одним із яких є Хмельницька обласна рада в особі голови ради Віолети Лабазюк, втілюватиме проєкт, метою якого є зміцнення  інституційної спроможності Агенції та її ролі в реалізації державної регіональної політики.

Ключовими завданнями проєкту є:

  • зміцнити операційну та організаційну спроможність АРР (посилити здатність/спроможність АРР ефективно досягати своєї мети та підтримувати стале функціонування в довгостроковому періоді);
  • підтримувати регіональні та місцеві органи влади у підготовці їхніх стратегій розвитку/планів відновлення;
  • сприяти розвитку регіонального, міжрегіонального та міжнародного співробітництва;
  • сприяти розвитку та підтримувати бізнес на вітчизняному та закордонному ринках;
  • ініціювати та координувати підготовку проєктних ініціатив у різних секторах.

Цей проєкт є важливим для регіону в цілому та Агенції зокрема. Завдяки отриманому гранту Агенція зможе розширити команду, впровадити нові послуги для громад, бізнесу та недержавного сектору, залучити більшу кількість проєктів в регіон.

Довідково: швейцарсько-український проєкт «Згуртованість та регіональний розвиток України», UCORD, втілюється за підтримки Швейцарії Swiss Development & Cooperation компанією NIRAS Sweden AB.

 

попередня статтяОдразу дві унікальні операції на серці провели у Хмельницькому серцево-судинному центрі