Про проблеми людей з вадами слуху – мовою відеосюжетів

Вчора  заступник керівника виконавчого апарату обласної ради Тетяна Зеленко на запрошення громадської організації “Освітня допомога” взяла участь в інформаційному заході на тему «Соціальний захист людей з порушеннями слуху і комунікація з органами влади», який відбувся на базі Хмельницької обласної організації Українського товариства глухих.

Тетяна Іванівна від імені голови обласної ради Віолети Лабазюк та депутатського корпусу обласної ради привітала учасників зустрічі.

“У нинішній воєнний час кожному з нас нелегко, а вам − особливо важко, − звернулася до представників обласної організації УТОГ Тетяна Зеленко.  − Саме тому ми, представники влади, доєднуємося до таких заходів, аби спільними зусиллями вирішувати  проблеми громадян з вадами слуху”.

Заступник керівника виконавчого апарату облради запевнила представників УТОГу, що обласна рада завжди готова їх підтримати та допомогти.

Під час заходу відбулося обговорення актуальних проблемних питань громадян з порушенням слуху, в тому числі внутрішньо переміщених осіб. Організатори у форматі коротких відеороликів донесли до аудиторії, з якими проблемами щодня стикаються люди з вадами слуху.

Захід організований ГО «Освітня допомога» в межах програми «Єднання заради дії», що втілюється ІRЕХ та за підтримки Державного департаменту США.

попередня статтяЗ проєктом UCORD підписано угоду на отримання гранту до 2026 року
наступна статтяНайкращий вихователь дошкілля: Global Teacher Prize Ukraine вдруге оголошує спеціальну номінацію