Відбулася регіональна конференція «Шлях гідності: об’єднуємо зусилля для захисту прав людей»

Сьогодні голова обласної ради Віолета Лабазюк взяла участь у регіональній конференції «Шлях гідності: об’єднуємо зусилля для захисту прав людей» та виступила з вітальним словом. Захід організований представництвом Уповноваженого ВРУ з прав людини в області спільно з громадською організацією “МОЖУ”. У конференції взяли участь представники обласної військової адміністрації, територіальних громад області, інші зацікавлені особи.

“Сьогодні більше 100 закладів комунальної власності обласної ради різного спрямування працюють задля підтримки людей. Це є пріоритетом роботи обласної ради та депутатського корпусу, адже ми несемо за кожного жителя області велику відповідальність. Наше ключове завдання − створити максимально комфортні умови проживання, забезпечити послуги високого рівня та якісну освіту, насамперед в обласних комунальних закладах”, − сказала Віолета Олександрівна.

Вона додала, що за підсумками фінансово-господарської діяльності у 2023 році всі обласні комунальні заклади отримали оцінку задовільно або вище.

Віолета Лабазюк відзначила роботу з ВПО, які отримують прихисток та безкоштовні послуги в обласних комунальних закладах. Відмітила й роботу освітніх закладів, які минулоріч на 96% працювали в офлайн форматі (обласні комунальні заклади освіти – на 100 %), що забезпечило належну якість освіти.

“Захист конституційних прав кожного громадянина − наш прямий обов’язок, незалежно від того, яку сферу чи гілку влади ми представляємо”, − підкреслила голова обласної ради.

Віолета Олександрівна подякувала Уповноваженому ВРУ з прав людини Дмитру Лубінцю та його представництву в області за злагоджену взаємодію з обласною радою.

“Комунікація за підсумками моніторингових виїздів представництва в обласні комунальні заклади в результаті покращує їх роботу”, − зазначила Віолета Лабазюк.

Вона побажала учасникам конструктивної злагодженої роботи, а також втілення заповітної мрії всього українського народу − Перемоги та стабільного справедливого миру.

попередня статтяВиставка портретів полеглих захисниць – незабаром у Хмельницькому
наступна статтяВ комунальних закладах обласної ради представили нових керівників