Керівники обласних рад з третини регіонів України відвідали обласні комунальні заклади Хмельниччини

Хмельниччина гостинно зустрічала керівників з регіонів України. На запрошення голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк голови та заступники голів восьми обласних рад України (Вінницької, Волинської, Закарпатської, Рівненської, Тернопільської, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської) прибули до нашого обласного центру та взяли участь у важливому заході, приуроченому Дню Державності України.

Окрім того, керівники обласних рад відвідали два обласних комунальних заклади – КЗ «Хмельницький обласний краєзнавчий музей» (директор Олена Брицька) та КНП “Хмельницький обласний протипухлинний центр”(директор В’ячеслав Мороз).

В обласному краєзнавчому музеї гості ознайомилися з історією нашого краю. Фонди музею налічують близько 85-ти тисяч одиниць. Експозиції закладу присвячені періодам становлення української державності, героїчного минулого та сьогодення області.

“Бережемо та шануємо свою спадщину. І разом з тим – працюємо задля розвитку країни та світлого українського майбутнього”, – прокоментувала Віолета Олександрівна.

Також керівники обласних рад відвідали Хмельницький обласний протипухлинний центр – один із найкращих в Україні та єдиний у західному регіоні заклад, який надає висококваліфіковану медичну допомогу завдяки сучасному лінійному прискорювачу. Це спеціалізований заклад, у якому є всі можливості для проведення лікування онкологічних пацієнтів на сучасному рівні.

“Пишаюся, що спільними зусиллями ми створили заклад з дійсно європейським рівнем надання послуг”, – сказала голова Хмельницької обласної ради.

“Вдячна колегам за співпрацю, перевірену часом. За чітку, ефективну позицію розвитку регіонів України. За обʼєднання зусиль у боротьбі з ворогом. Разом – ми сила!”, – підсумувала результати зустрічі з колегами Віолета Лабазюк.

попередня статтяГрантові можливості для громад у сфері культури, енергетики та медицини
наступна статтяХмельниччина підписала меморандуми про співпрацю з п’ятьма областями України