Підтримка ВПО на Хмельниччині триває

Другий рік поспіль Хмельницька обласна рада  в особі голови ради Віолети Лабазюк співпрацює з релігійною організацією «Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні» зі штату Юта (США).

Вже вдруге у поточному році релігійна організація надає допомогу у вигляді грошових сертифікатів на загальну суму 2 мільйони гривень для купівлі продуктів харчування громадянам зі статусом внутрішньо переміщених осіб, які проживають на Хмельниччині.

У Центрі  видачі гуманітарної допомоги обласної ради відбулася видача таких сертифікатів для внутрішньо переміщених осіб з Харківщини, Донеччини та Херсонщини, які нещодавно прибули до нашої області та отримали статус ВПО.

Водночас, Центр продовжує обслуговувати усіх ВПО області, які  потребують одягу, взуття, продуктів харчування, засобів гігієни та інших необхідних речей.

Центр видачі працює у понеділок від 10 до 16 години та у п’ятницю від 10 до 15 години на базі Хмельницького  обласного академічного музично-драматичного театру імені М. Старицького (м. Хмельницький, вул. Соборна, 60).

попередня статтяВідкрито реєстрацію на тренінг для отримання державних грантів