Голова обласної ради Віолета Лабазюк привітала медичних працівників напередодні професійного дня

Під час обласного заходу до Дня медичного працівника, який відбувся 25 липня у залі КНП “Хмельницька обласна лікарня”, голова обласної ради Віолета Лабазюк від себе та депутатського корпусу привітала медиків Хмельниччини з професійним днем.

“Сьогодні кожен українець проживає складні часи, – звернулась до медичних працівників Віолета Олександрівна. – Попри складну фінансову-економічну ситуацію, у 2023 році Хмельницька обласна рада у співпраці з обласною військовою адміністрацією спрямувала значний фінансовий ресурс, аби створити більше можливостей закладам охорони області надавати висококваліфіковану спеціалізовану допомогу тим категоріям людей, які цього потребують”

Віолета Олександрівна підкреслила, що медики області не лише надають допомогу населенню Хмельниччини, а й опікуються лікуванням військових із різних куточків нашої України, а також чималою кількістю вимушено переміщених осіб. Крім того, як зазначила голова обласної ради, багато медичних працівників нашої області служать у лавах Збройних сил України та відстоюють територіальну цілісність нашої держави.

“Бажаю вам людського щастя, духовного наповнення, здійснення найбільш бажаної мрії  кожного українця – довгоочікуваної та омріяної Перемоги”, – сказала Віолета Лабазюк.

За належну організацію роботи та активну громадянську позицію в умовах воєнного стану, самовіддану працю, вагомий особистий внесок у надання висококваліфікованої медичної допомоги населенню Хмельниччини, впровадження сучасних  методів діагностики і лікування Віолета Олександрівна вручила Подяки обласної ради та цінні подарунки кращим у професії медикам області.

попередня статтяКонкурс фінансування для ГО, які надають послуги ветеранам
наступна статтяВсеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді