Конкурс молодих творців до Дня Незалежності України

З метою посилення культурно-освітнього розвитку, сприяння формуванню у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання, збереження культурної спадщини українського народу проводиться Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?», який приурочений до Дня Незалежності України.

Конкурс проходить на території України з 1 червня по 30 вересня 2024 року. Учасником може стати будь-яка дитина віком від 4 до 18 років з України чи української діаспори різних країн світу.

Молодь має можливість продемонструвати свої таланти у трьох категоріях – малюнок, фотографія та пісня. Конкурсні роботи подаються виключно в електронному форматі до Організаційного комітету, шляхом їх завантаження та заповнення спеціально створеної Google-форми, розташованої за посиланням, дотримуючись всіх зазначених в ній вказівок.

Детальні умови участі містяться у положенні про конкурс.

До прикладу, малюнок однієї з переможниць конкурсу 2021 року став макетом для поштової марки «Українська мрія», випущеної Укрпоштою у 2022 році.

Щиро зичимо успіхів учасникам творчого конкурсу, бажаємо натхнення та впевненості у досягненні мети на мистецькому шляху!

Детальніше за посиланням 

попередня статтяВсеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді
наступна статтяКНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр»: волонтерство заради Перемоги