Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія: актуально про вступну кампанію

У комунальному закладі обласної ради – Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії проходить вступна кампанія для абітурієнтів.

Попередньо з 1 липня уже розпочато прийом документів для майбутніх студентів за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти та здійснено набір на контрактну й державну форми навчання.

Також продовжується прийом заяв абітурієнтів за другим (магістерським) рівнем вищої освіти, який буде тривати до 18:00 22 серпня.

Усі бажаючі запрошуються навчатися в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії (магістратура) за спеціальностями 012 Дошкільна освіта, 013 Початкова освіта, 014 Середня освіта (Історія та громадянська освіта), 014 Середня освіта (Українська мова і література),014 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (англійська)), 242 Туризм і рекреація, 014 Середня освіта (Мистецтво. Музичне мистецтво), 011 Освітні, педагогічні науки, 073 Менеджмент.

Також Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія здійснює підготовку громадян України в аспірантурі або докторантурі для здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії або доктора наук за очною (денною) або заочною формами здобуття освіти в галузі 01 Освіта/Педагогіка (спеціальність 011 Освітні, педагогічні науки).

З інформацією про вступну кампанію можна ознайомитись на сайті Академії у розділі “Абітурієнту”.

Консультативний центр Академії працює щодня від 09.00 до 17.00, крім неділі. Приймальна комісія – від 9.00 до 18.00

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 0983778820.

 

попередня статтяКонсультаційна підтримка для вступників
наступна статтяЯк подбати про безпеку даних на своїх гаджетах: поради щодо захисту від кіберзлочинців