Хмельницька обласна дитяча лікарня: надання дітям висококваліфікованої медичної допомоги

Комунальний заклад охорони здоров’я обласної ради – КНП «Хмельницька обласна дитяча лікарня» – сучасний лікувально-профілактичний заклад, що спеціалізується на висококваліфікованій медичній допомозі дітям від 0 до 18 років. Лікарня надає спеціалізовані стаціонарні та амбулаторно-поліклінічні послуги, здійснює транспортування важко хворих дітей та забезпечує цілодобову анестезіологічну та реанімаційну допомогу.

Медична установа пишається своїм науковим потенціалом та високим рівнем діагностики й лікування. Лікарня є центром організаційно-методичного керівництва для медичних закладів області, а також базою підготовки для лікарів-інтернів різних спеціальностей та студентів медичних вузів. Команда складається з висококваліфікованих лікарів, більшість яких мають вищу категорію та багаторічний досвід роботи.

В обласній дитячій лікарні приділяють велику увагу не лише високоякісному медичному обслуговуванню, але й створенню комфортних умов для наших маленьких пацієнтів та їхніх батьків. Лікарня забезпечує оперативний доступ до медичних послуг, включаючи можливість попереднього запису та отримання консультацій онлайн. Завдяки сучасному обладнанню та турботливому персоналу, ми створюємо приємну атмосферу та майже повністю уникаємо черг.

 З початком повномасштабної війни в Україні Хмельницька обласна дитяча лікарня запровадила новий напрямок роботи – хірургію одного дня. Цей підхід дозволяє пацієнтам отримати необхідну хірургічну допомогу та повернутися додому впродовж 24 годин після операції. За останні півроку проведено до 500 таких операцій, що значно знизило навантаження на стаціонарні відділення та покращило якість медичних послуг.

Записатися на прийом до вузькопрофільних спеціалістів лікарні можна за телефоном: 068 11 99 515 або залишивши повідомлення в Telegram. Також, можна отримати зворотній зв’язок та найсвіжіші новини із соціальних мереж лікарні.

Хмельницька обласна дитяча лікарня працює цілодобово, 365 днів на рік, забезпечуючи дітей з усіх куточків регіону якісною медичною допомогою.

До слова, приймальне відділення обласної дитячої лікарні працює цілодобово, забезпечуючи негайний доступ до медичної допомоги для дітей. Незалежно від часу доби чи дня тижня, батьки можуть звернутися до приймального відділення для отримання необхідної медичної допомоги. Звернутися за консультацією можна: 098 479 83 55

При зверненні до приймального відділення дитину оглядає досвідчений педіатр, який оцінює її стан і визначає подальшу тактику лікування. За потреби, на місці проводяться лабораторні дослідження, УЗД та інші необхідні діагностичні процедури. Якщо ситуація вимагає, дитину можуть госпіталізувати до відповідного відділення для отримання спеціалізованої медичної допомоги.

 Приймальне відділення оснащене всім необхідним обладнанням для швидкої та точної діагностики, а також для надання невідкладної медичної допомоги. Команда лікарів та медсестер працює 24/7, 365 днів на рік, щоб забезпечити високоякісну допомогу кожній дитині в будь-який момент, коли це необхідно.

Обласна дитяча лікарня приділяє значну увагу оновленню та вдосконаленню медичного обладнання. Протягом 2022-2023 років за кошти обласного бюджету закладом придбано новітнє дороговартісне обладнання загальною вартістю 42 млн гривень.

Це дозволяє забезпечити високий рівень діагностики та лікування, що відповідає найсучаснішим медичним стандартам. Завдяки таким інвестиціям лікарня підвищує якість надання медичних послуг та розширює можливості для ефективного лікування дітей.

 Серед нового обладнання, яке було придбано в Хмельницьку обласну дитячу лікарню, є такі високотехнологічні пристрої, як комп’ютерний томограф (КТ), ультразвукові апарати (УЗД), а також наркозно-дихальні апарати. Це сучасне обладнання значно підвищує можливості лікарів у діагностиці та лікуванні, забезпечуючи точність і безпеку медичних процедур. Завдяки таким оновленням лікарня може надавати допомогу найвищого рівня та відповідати сучасним вимогам охорони здоров’я.

 Хмельницька обласна дитяча лікарня – це місце, де кожна дитина отримає необхідну допомогу від досвідчених професіоналів у зручний для вас час та в комфортних умовах.

попередня статтяУ Солобковецькій громаді запрацював Центр позашкільної освіти
наступна статтяОбласний музично-драматичний театр запрошує на виставу «Енеїда»