Центр видачі гуманітарної допомоги: триває підтримка ВПО

Триває робота Центру видачі гуманітарної допомоги обласної ради, що розташований в обласному академічному музично-драматичному театрі М. Старицького. Центр підтримує  внутрішньо переміщених осіб та людей, які цього потребують.

Сьогодні – не виключення. Напередодні Дня Незалежності України Центр продовжує видачу продуктів харчування – овочевих, м’ясних консерв, дитячих сухих сніданків, одягу, взуття, засобів гігієни та інших потрібних речей для громадян, що прибули до нашої області з окупованих територій.

Працівники Центру надають необхідну підтримку відвідувачам та їхнім дітям. У наявності сезонний дорослий, підлітковий, дитячий одяг і взуття, отримані від закордонних і вітчизняних благодійних організацій та місцевих підприємців. Діти ж можуть обрати для себе іграшки та провести цікаво час із однолітками в облаштованому для них дитячому куточку.

Нагадуємо, що усі небайдужі та охочі місцеві жителі можуть долучитися до допомоги та принести сезонний одяг, іграшки та речі першої необхідності для людей, що потребують такої допомоги.

Центр видачі працює у понеділок від 10 до 16 години  та у п’ятницю від 10 до 15 години у обласному академічному музично-драматичному театрі М. Старицького, вул. Соборна, 60.

Допомагаймо один одному! Разом – до Перемоги!

попередня стаття«Все буде UA!»: до Дня Незалежності Укрпошта випустила нову марку
наступна статтяХмельницький обласний театр ляльок запрошує на святкування Дня Незалежності