Одне з головних завдань – наближення якісних медичних послуг до населення

У рамках робочої поїздки на Шепетівщину голова обласної ради Віолета Лабазюк разом з начальником управління з питань спільної власності територіальних громад виконавчого апарату обласної ради  Едуардом Монастирським відвідали низку закладів охорони здоров’я.

Метою відвідин було ознайомлення з матеріально-технічною базою установ, належною організацією з надання якісних медичних послуг населенню, облаштованими укриттями тощо.

Перебуваючи у Шепетівській багатопрофільній лікарні, Віолета Лабазюк разом з Шепетівським міським головою Віталієм Бузилем та керівництвом закладу оглянули приміщення, яке планується використати під розміщення структурного підрозділу комунального некомерційного підприємства «Хмельницький обласний центр служби крові» обласної ради. Найближчим часом цей підрозділ розпочне у лікарні свою діяльність. Відкриття відділення дасть можливість покращити організацію та медичне забезпечення донорства, перероблення заготовленої донорської крові на компоненти крові, й тим самим підвищити якість медичної допомоги військовим і місцевому населенню.  Це, на переконання голови обласної ради, наблизить надання медичних послуг населенню Шепетівського району та покращить організацію медичного обслуговування.

Принагідно голова обласної ради ознайомилася з розташуванням та умовами праці медиків Шепетівської станції комунального некомерційного підприємства «Хмельницький обласний центр медичної допомоги та медицини катастроф». Обговорили з керівництвом, працівниками підстанції та міською владою проблемні питання подальшої діяльності підрозділу та спільно шукали шляхи їх вирішення.

Окрім того, оглянули відремонтоване травматологічне відділення лікарні, де створено європейські умови перебування та лікування хворих.

Як зазначила Віолета Олександрівна, головним завданням є надання якісних та своєчасних медичних послуг населенню.

«Організація належного медичного обслуговування населення досягається у налагодженій співпраці з усіма зацікавленими сторонами. Спільними зусиллями працюємо над розвитком усіх сфер життєдіяльності області, у тому числі й галузі охорони здоров’я», – сказала голова обласної ради.

 

попередня статтяЗавершився соціальний проєкт психологічної підтримки «Дитина. Допомога. Поруч»
наступна стаття“Жити назустріч”: соціальна платформа для інтеграції ветеранів у цивільне життя