Представників нотаріату привітали з професійним днем

Уже 14 років поспіль в нашій державі відзначається День нотаріату щорічно, 2 вересня.

З цієї нагоди в Будинку рад відбулося зібрання за участі голови обласної Віолети Лабазюк, представників обласної військової адміністрації, Хмельницької міської ради, Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України та нотаріальної спільноти.

Станом на сьогодні на Хмельниччині здійснюють нотаріальну діяльність 22 державних та 141 приватний нотаріуси.

У своїй промові Віолета Лабазюк від імені депутатського корпусу обласної ради привітала учасників заходу, а в їхній особі усіх нотаріусів області, з Днем нотаріату і подякувала їм за професіоналізм та сумлінну щоденну працю.

«Державні і приватні нотаріуси з перших днів повномасштабного вторгнення проявили свою державницьку позицію. У вас достатньо зросли не лише об’єми ваших професійних справ, а й відповідальність перед людьми, які постраждали внаслідок російської агресії, – зазначила Віолета Олександрівна. – Крім основної діяльності ви волонтерите, комунікуєте з територіальними громадами області з метою надання необхідної правової та практичної допомоги, допомагаєте бізнес-спільноті тримати економічний тил, аби ми спільно могли відбудувати і відновити Україну».

Віолета Лабазюк вручила нотаріусам подяки обласної ради за сумлінне виконання професійних обов’язків, особистий внесок у розвиток правової держави, вагомі трудові здобутки, активну громадянську позицію та з нагоди Дня нотаріату.

попередня статтяВіолета Лабазюк привітала першокласників у Волочиській територіальній громаді
наступна статтяУ Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбулася посвята першокурсників у студенти