Для військового формування Сил спецоперацій передали сучасний реаніамобіль

Підтримка завжди відіграє важливу роль у подоланні будь-яких  труднощів. Особливо це цінується зараз, коли весь український народ боронить свою рідну землю від російського агресора.

Найбільше радує, що до нашої боротьби за незалежність долучаються українці, які проживають за кордоном.

Сьогодні голова обласної ради Віолета Лабазюк за сприяння директора благодійного фонду «Разом до Перемоги. Хмельниччина» Андрія Сорокопуда для потреб одного з військових формувань Сил спеціальних операцій нашої області передали  сучасний реанімобіль.

«Саме завдяки вихідцям з України – наразі мешканцям Німеччини, які згуртувалися у німецько-українську благодійну організацію «Initiative UAcare», вдалося допомогти з оновленням техніки військовим-спецпризначенцям. Щирі слова подяки нашим землякам, які допомагають нам вистояти у боротьбі за територіальну цілісність», – зазначила Віолета Олександрівна.

Об’єднуючи зусилля, ми обов’язково здолаємо всі виклики!

попередня статтяЖиття перемагає: у Хмельницькому серцево-судинному центрі проведено успішні транскатетерні імплантації аортального клапана
наступна статтяДо Всеукраїнського забігу “Шаную Воїнів, біжу за Героїв України” долучилися майже 32 тисячі учасників з України та 40 країн світу