«ІТ для ветеранів»: ветеранів запрошують опанувати нову ІТ-професію

Компанія EPAM запрошує українських ветеранів на спеціальну програму, яка допоможе опанувати основи комп’ютерних наук та програмування, аби згодом обрати  одну з ІТ-професій, отримати необхідні знання і навички для старту кар’єри в ІТ.

Програма «ІТ для ветеранів» стартує у жовтні в онлайн форматі (реєстрація відкрита до закінчення місць у групі). Кількість учасників в групі: до 50. Мова навчання: українська.

Навчання проходитиме в два етапи. Перший етап передбачає вивчення українською мовою азів програмування, комп’ютерних наук, математики для ІТ. Він триватиме шість тижнів. Після успішного завершення цього етапу ветерани зможуть обрати напрям з  поглибленого вивчення англійською. Серед доступних  – Java, .NET, Test Automation, Manual Testing, Cloud & DevOps, Front-End, Вusiness Analysis. Тривалість другого етапу залежить від обраного напряму.

Програма безкоштовна на всіх етапах для всіх учасників, заняття відбуватимуться онлайн тричі на тиждень (лекції, практичні заняття, обговорення виконаних завдань та відповіді на запитання).

Деталі навчання та реєстрація за посиланням: https://training.epam.ua/ua/training/4238.

Джерело: Український ветеранський фонд Мінветеранів

попередня статтяУкраїна на шляху цифрової трансформації медицини: відбувся eHealth Summit
наступна статтяЦифрові навички для медиків – новий курс на Дія.Цифрова освіта