Виставка творчих робіт “Емоції в кольорі”

 

9 вересня в обласній  бібліотеці для молоді було відкрито виставку  творчих робіт студентів  кафедри рисунку та проектної графіки Хмельницького національного університету та їх викладачки Антоніни Шерстинюк  «Емоції в кольорі».

Представлені на виставці роботи з кольорознавства виконані в  техніці   Fluid Art. Ця техніка є особливим різновидом абстракціонізму, у якому немає певних сюжетів. Високий художній рівень студентських робіт свідчить про те, що з ними працюють творчі педагоги, які з ентузіазмом  передають свої знання та майстерність молоді.

Наставниця  студентів, роботи якої теж представлені в експозиції, старший викладач кафедри Антоніна Шерстинюк, член Спілки дизайнерів України, авторка живописних і графічних творів, які демонструвались на Міжнародних, Всеукраїнський та Регіональних виставках, учасниця щорічного міжнародного фестивалю «Синтеза мистецтв» (м. Бидгощ, Польща – м. Хмельницький, Україна). Її роботи неодноразово отримували дипломи за призові місця  у Міжнародних та Всеукраїнських  виставках.

Привітати учасників виставки до бібліотеки завітали студенти, викладачі Хмельницького національного університету, художники та місцеві жителі. Виставка стане  для  її учасників поштовхом до нових здобутків, а попереду в них  ще багато  успіхів і відкриттів.

«Щоб стати справжньою людиною треба дихати прекрасним» – такий девіз молодих художників.

Виставка експонуватиметься в Хмельницькій обласній бібліотеці для молоді, що знаходиться за адресою вул. Соборна, 33 впродовж місяця.

попередня статтяМультиспортивний проєкт “Шлях чемпіонів”
наступна статтяВіолета Лабазюк провела прийом громадян з особистих питань