Віолета Лабазюк відзначила кращих спортсменів Хмельниччини

Сьогодні, напередодні Дня фізичної культури і спорту, яке цьогоріч відзначається 14 вересня, в Будинку рад відбулося урочисте зібрання.

У заході взяла участь голова обласної ради Віолета Лабазюк, яка  привітала кращих спортсменів області з професійним днем та подякувала за вагомий  внесок у розбудову фізкультурно-спортивного руху. До заходу долучилося керівництво обласної військової адміністрації та управління молоді, фізичної культури і спорту ОДА.

Завдяки своїй наполегливості наші земляки успішно популяризують сферу фізичної культури серед підростаючого покоління, формуючи гідну націю та створюючи надійну опору майбутньої української держави.

Серед вихованців Хмельниччини – переможці та призери чемпіонатів України, Європи та світу, а також олімпійські чемпіони. Естафету відомих спортсменів краю достойно продовжує молоде покоління. 

“Від імені Хмельницької обласної ради та від себе особисто маю за честь висловити вам усім слова вдячності за те, що ви розвиваєте та популяризуєте спорт Хмельниччини далеко за її межами. Сьогодні неодноразово згадували здобутки наших спортсменів під час літніх Олімпійських ігор в Парижі, висловлювали слова вдячності тренерам та батькам за наполегливу і титанічну роботу, – зазначила у вітальному слові Віолета Лабазюк. – Хочу щиро побажати вам усім незламності духу, не зупинятися на досягнутому та спортивних звершень на світовій арені. Дякую, що власним прикладом демонструєте усьому цивілізованому світові незламність українського народу.

За значний особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в Україні, сприяння популяризації здорового способу життя, досягнення високих спортивних результатів, багаторічну плідну діяльність та з нагоди Дня фізичної культури і спорту голова обласної ради Віолета Лабазюк вручила кращим спортсменам та їх наставникам Грамоти Хмельницької обласної ради та цінні подарунки.

Завдяки наполегливості наших спортсменів на світовій спортивній арені й надалі майорить жовто-блакитний прапор та звучить гімн України, тим самим наближаючи нашу Перемогу!

 

попередня статтяЦифрові навички для медиків – новий курс на Дія.Цифрова освіта
наступна статтяЖінок-підприємиць запрошують взяти участь у безоплатній освітній програмі