Центр видачі гуманітарної допомоги продовжує свою роботу

Традиційно, щоп’ятниці о 10 годині Центр видачі гуманітарної допомоги обласної ради розпочинає свою роботу. Сьогодні у Центрі також було людно.

Внутрішньо-переміщені особи, які  проживають на Хмельниччині, мають можливість тут отримати все необхідне: сезонний одяг, взуття для дорослих і дітей, продукти харчування, засоби гігієни, посуд та товари першої необхідності.

Найменші відвідувачі можуть обрати для себе іграшки та цікаво провести час зі своїми однолітками в, облаштованому волонтерами Центру, дитячому куточку.

Щира подяка усім небайдужим Хмельничанам, які підтримують людей, що знайшли тимчасовий прихисток у нашому регіоні.

Вагомий вклад для функціонування гуманітарного центру вносять працівники виконавчого апарату Хмельницької обласної ради, які віддають чимало зусиль та часу для того, аби  внутрішньо переміщені особи почували себе комфортно, відчувши щиру турботу та тепло їхніх сердець.

Центр видачі працює у понеділок з 1000 по 1600 та п’ятницю з 1000 по 1500 на базі Хмельницького  обласного академічного музично-драматичного театру імені М. Старицького, що знаходиться за адресою м. Хмельницький, вул. Соборна, 60.

Нагадуємо, що усі охочі можуть долучитися до доброї справи та підтримати людей, яким необхідна допомога.

Підтримуючи один одного, ми – єдині!

 

попередня статтяВідбулася координаційна онлайн-зустріч з реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства
наступна статтяПривітали фахівців радіоелектронної боротьби ЗСУ