Привітали фахівців радіоелектронної боротьби ЗСУ

Робота спеціалістів радіоелектронної боротьби – це не просто служба, це мистецтво війни нового покоління.

12 вересня в Україні відзначається професійне свято Захисників, які займаються захистом інформаційного простору України та забезпечують безпеку військових операцій від загроз ворожих технологій.

Командування військ ОК «Захід» привітало особовий склад із Днем фахівців радіоелектронної боротьби Збройних сил України, а в місцях виконання завдань за призначенням відбулися заходи з відзначення кращих військовослужбовців.

Зокрема, в 33 Окремій механізованій бригаді заохочено тих, які ламають ворожі комунікації, паралізують їхні системи управління. Тому завдяки вмілим діям фахівців РЕБ російські окупанти втрачають можливість ефективно застосовувати авіацію та високоточну зброю, своєчасно реагувати на зміни обстановки на полі бою.

Для охочих детальніше дізнатися про умови військової служби у цьому військовому з’єднанні та поповнити лави сталевих воїнів у 33 ОМБр звертайтеся за контактним номером телефону інформаційно-аналітичної служби: 099-162-73-86. Рекомендовано заповнити електронну форму анкети за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1YEn2iyJaSoBhBtttdzVmqIHGn-igSXqBPG2-x5NvPjU/edit

Відділ зв’язків з громадськістю Оперативного командування “Захід”.

Фото Служби зв’язків з громадськістю 33 Окремої механізованої бригади

попередня статтяЦентр видачі гуманітарної допомоги продовжує свою роботу
наступна статтяКерівництво обласної ради привітало спортсменів із професійним днем