Голова обласної ради зустрілася з Брюсом Андерсоном

Сьогодні Хмельниччину відвідав американський історик, доктор філософії, публіцист, автор сотень наукових праць, суспільний діяч, засновник та директор Міжнародної теологічної освітньої мережі Брюс Андерсон.

Голова обласної ради Віолета Лабазюк зустрілася з іноземним гостем, який прибув у нашу область задля наукової та дослідницької місії.

Брюс Андерсон проводить прямі академічні теологічні дослідження та тренінги з розвитку лідерства в більше, ніж двадцяти країнах Європи, Азії, Африки та Латинської Америки. Прочитав сотні лекцій в коледжах, університетах, школах, громадських та релігійних організаціях.  Є автором книг та наукових статей. У вересні цього року він має серію занять у вищих навчальних закладах на заході України.

Сьогодні з відкритою лекцією виступив у комунальному закладі обласної ради – Хмельницькому університеті управління та права ім. Леоніда Юзькова. Зустріч зі студентами пройшла активно й продуктивно: здобувачі освіти задавали чимало питань, висловлювали власні думки на різну тематику.

Для Брюса Андерсона – це уже дев’ятий візит до України під час повномасштабної війни, проте філософ запевнив, що готовий це робити й до повної перемоги над російським агресором.

Віолета Олександрівна подякувала йому за постійну підтримку нашої держави у боротьбі за свободу, систематичність та надійність у допомозі.  За нагоди домовились про подальшу співпрацю та організацію подібних зустрічей із молоддю, зокрема й у закладах освіти обласної комунальної власності.

попередня статтяВолодимир Гончарук ознайомився із результатами аналізу надання перинатальної допомоги
наступна статтяАнсамбль Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії здобув Гран-прі міжнародного фестивалю